Maatregelen Corona


Beste klant,

 

Het coronavirus brengt uitzonderlijke omstandigheden met zich mee. De gezondheid van onze medewerkers en onze klanten is onze grootste prioriteit.

 

Op dinsdagavond 17 maart 2020 nam de Federale Regering een aantal nieuwe maatregelen in de strijd tegen de verspreiding van Covid-19.
Onder andere zijn “bedrijven” – ongeacht hun omvang – verplicht om telewerk te organiseren voor elke functie waar dit mogelijk is, zonder uitzondering.

Voor degenen voor wie deze organisatie niet mogelijk is, zal de social distancing strikt worden gerespecteerd. Deze regel geldt zowel voor de uitoefening van het werk als voor het door de werkgever georganiseerde vervoer.

Als het voor bedrijven onmogelijk is om aan deze verplichtingen te voldoen, moeten zij hun deuren sluiten.

 

Het is voor onze onderneming niet mogelijk om de social distancing – maatregel volledig na te leven en ons werk op een praktische manier uit te kunnen voeren.

 

Hierdoor zijn wij ook genoodzaakt volledig te sluiten vanaf vrijdagavond 20 maart 2020. Wij volgen de situatie op de voet, en hopen op maandag 6 april 2020 terug open te gaan.

 

Hoogachtend

 

 

Directie Seegers Groep
Gerard – Kristof – Liesbeth Seegers

Meest Recente Posts 

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

SEEGERS GROEP

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u interesse in een bepaald pand? Aarzel dus niet om ons te contacteren zodat we u verder kunnen informeren. Of plan een bezichtiging met je in.