Wat zijn de voordelen van natuursteen?



Wat zijn de redenen om voor een natuursteen vloer te kiezen? Hieronder lijsten we de belangrijkste voordelen van natuursteen op.

1. Natuursteen is een streling voor het oog

Een werkblad of vloer in natuursteen is in de eerste plaats een streling voor het oog. Omdat er heel wat steensoorten bestaan met elk hun typerende kleuren en motieven, bestaat er voor elke soort interieur of tuin wel een natuursteen die er perfect in past.

2. Natuursteen is duurzaam 

Met natuursteen kiest u voor een oerdegelijk materiaal dat bovendien een perfecte afwerking toelaat. Natuursteen is m.a.w. uw beste garantie op jarenlang zorgeloos plezier. 

3. Natuursteen is milieuvriendelijk

Door natuursteen in uw huis of tuin te gebruiken, kiest u bovendien voor een milieuvriendelijke oplossing. Mits enige bewerking door onze vakmensen, is dit natuurlijk materiaal klaar om verwerkt te worden in uw huis.

4. Natuursteen houdt de temperatuur in huis op peil

Natuursteen is een energie-efficiĆ«nt materiaal. Deze uitzonderlijke “thermische massa” betekent dat het warmte absorbeert en ​​warmteoverdracht vertraagt, waardoor het verwarming en koeling te verlaagt. De natuursteen wandstenen absorberen in de zomer langzaam warmte en houden je huis koel. In de winter zal de natuursteen uw huis warm houden. Bovendien is natuursteen geluiddicht.

5. Natuursteen heeft weinig onderhoud nodig

Natuursteen heeft weinig onderhoud nodig, moet nooit geschilderd worden en het gaat nooit rotten, vervagen of scheuren.

Redenen genoeg dus om kennis te maken met ons uitgebreide assortiment natuurstenen producten. Bekijk hier onze realisaties.


Heeft u interesse in natuursteen of heeft u vragen? Contacteer ons of maak een afspraak. 

Meest Recente Posts 

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

SEEGERS GROEP

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u interesse in een bepaald pand? Aarzel dus niet om ons te contacteren zodat we u verder kunnen informeren. Of plan een bezichtiging met je in.