Tegeldesign


Iedereen weet dat vloertegels een sterk effect hebben op de sfeer die in een ruimte heerst. Zo kan een kamer door bepaalde vloertegels kleiner, of net groter lijken. Tegels bepalen voor een groot gedeelte hoe we een ruimte beleven: trendy en hip, of net tijdloos en klassiek.

Precies daarom is het belangrijk dat u voor uw bouwproject een tegel op maat kiest. Dit is een opdracht die vaak eenvoudiger klinkt dan ze echt is. Want wat is nu dé perfecte oplossing voor uw vloer of wand? Welke tegels kiest u best uit het grote aanbod aan materialen, kleuren en mogelijke afmetingen? Wij bieden dé oplossing. Contacteer ons of kom langs voor meer informatie.Professioneel advies voor uw wand- en vloertegels

Een bezoek aan onze showroom geeft u een uitstekende indruk van de vele mogelijkheden voor uw vloeren en wanden. Gespreid over twee verdiepingen vindt u er in een overzichtelijke en aangename opstelling een grote selectie van onze
  • Keramische vloer- en wandtegels
  • Mozaïeken
  • Wandstrips
  • Terrastegels
  • Laminaat & parket

Levering en plaatsing van tegels

Dankzij onze eigen transportdienst kunt u uw bestelling ter plaatse laten leveren op het tijdstip van uw keuze. Onze eigen plaatsingsdienst zorgt er voor dat de materialen op vakkundige wijze geplaatst worden. Doet u de plaatsing liever zelf, dan geven we u graag professioneel advies gebaseerd op onze jarenlange ervaring en de hechte samenwerkingsverbanden met de beste leveranciers van lijm en toebehoren.

Benodigdheden om tegels en vloeren te plaatsen

Naast tegels vindt u bij ons ook alle mogelijke professionele benodigdheden zoals vloermatten, kaders, onderhoudsproducten, afwerkingsprofielen, ondervloeren, uitzettingsprofielen, lijmen, gereedschappen om te vloeren, enzoverder.

Projecten en werven

Bij Seegers Tegeldesign kunt u terecht voor de begeleiding van zowel kleine als grote projecten en werven.

In de loop van de jaren hebben reeds veel projectontwikkelaars de weg naar ons gevonden. Ook voor hen werken we volledig op maat en bieden we een ruime keuze van tegels van topkwaliteit. De projectontwikkelaars die reeds met ons samenwerken weten dan ook dat Seegers Tegeldesign een meerwaarde is en dat wij actief meedenken bij eender welke toepassing.

Meest Recente Posts 

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

SEEGERS GROEP

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u interesse in een bepaald pand? Aarzel dus niet om ons te contacteren zodat we u verder kunnen informeren. Of plan een bezichtiging met je in.