Seegers beton


Ondanks alle technologische bouwkundige innovaties van de laatste jaren, blijft beton een vaste waarde in de bouwsector. De kwaliteit van het beton is één van de belangrijke factoren die het welslagen van een gebouw mee helpen bepalen.

Hierbij gelden voornamelijk twee voorwaarden. In de eerste plaats moeten de grondstoffen zelf van hoogwaardige kwaliteit zijn. De tweede voorwaarde is dat de juiste verhoudingen gebruikt worden met het oog op de eindbestemming.

Benor beton, uw garantie op kwaliteit

Onze betoncentrale is gecertificeerd voor het kwaliteitslabel BENOR. Voor u als klant is dit een garantie op de kwaliteit van het beton dat we op uw werf aanleveren. Naast kwaliteitscontroles in ons eigen labo, vinden er regelmatig steekproeven plaats door externe laboratoria om het BENOR label te garanderen.

Meer nog dan het kwaliteitslabel, spreken onze referenties voor zich.

Levering en afhalen van gestabiliseerd zand

De leveringen van gestabiliseerd zand op uw werf gebeuren steeds op afspraak. Gelieve ons daarom eerst te contacteren. U kunt het gestabiliseerd zand ook zelf komen afhalen op de volgende openingsuren:

Maandag – Vrijdag: 6 uur tot 17 uur
Zaterdag: 6 uur tot 9.30 uur

Zelfverdichtend beton

Ook de productie van zelfverdichtend beton (ZVB) behoort tot ons vakgebied. Door de vele voordelen die ZVB biedt, is deze oorspronkelijk Japanse uitvinding ook in Europa aan een stevige opmars bezig.
  • Besparing tot de helft van de arbeidskosten
  • Er vindt geen waterafscheiding plaats
  • Bij het storten is er weinig geluidshinder
  • Sterk eindproduct
  • Ideaal voor bekistingen

Productie van staalvezelbeton

De ontwikkeling van staalvezelbeton (SVB) kent de laatste tijd een heel grote vooruitgang. Het wordt niet langer enkel gebruikt voor industrievloeren, maar ook constructieve toepassingen beginnen tot de mogelijkheden te behoren.

Net zoals bij al onze andere producten, maken we dit soort beton steeds aan op basis van uw specifieke vereisten.

Levering van beton volgens uw agenda

Tussen de productie en de verwerking van beton kunnen maximaal een paar uren liggen. Omdat u als bouwheer of werfleider al met heel veel factoren moet rekening houden, stemmen wij ons met plezier af op uw agenda.

Voor de planning en distributie doen we gebruik op een uniek computersysteem. Dit stelt onze logistieke medewerkers in staat om eigen truckmixers en / of betonpompen op het juiste ogenblik naar uw werf te sturen. Op deze manier worden de wachttijden tot een strikt minimum beperkt.

Offerte

Bent u op zoek naar meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met ons, of kom eens langs in ons kantoor. 

Meest Recente Posts 

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

SEEGERS GROEP

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u interesse in een bepaald pand? Aarzel dus niet om ons te contacteren zodat we u verder kunnen informeren. Of plan een bezichtiging met je in.