Seema Plintservice

SEEMA plintservice - uw keramische tegels op maat gezaagd

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor het laten verzagen van keramische tegels tot verschillende eindproducten:
  • Plinten
  • Listello’s (sierplinten)
  • Traptreden
  • Mosaico's
  • Maatwerk

Ophaal- en leveringsdienst keramische tegels

Voor bedrijven uit de omgeving die zich binnen een redelijke afstand bevinden, bieden we onze eigen ophaal- en leveringsdienst. Dit houdt in dat we uw tegels komen ophalen en een week later het door u gevraagde eindproduct leveren. Wil u weten of uw bedrijf voor deze extra dienst in aanmerking komt? Neem dan vandaag nog contact op.

Bent u een particuliere klant, of wil u sowieso liever zelf uw tegels brengen naar ons, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Neem in dat geval ook best eerst contact op zodat u zeker bent van de mogelijke opleveringsdatum en de kostprijs voor het verzagen.

Snijafval van plinten

Zelfs de meest professionele vakmensen kunnen we niet vermijden dat er bij het plaatsen van keramische tegels snijafval ontstaat. Het is immers een bijna onmogelijke opdracht om alles op voorhand exact op te meten en zo uit te tellen hoe groot elke tegel dient te zijn. Om de hoeveelheid snijafval tot een minimum te beperken, kunt u na het plaatsen van uw tegels echter de resten door ons laten verzagen op de gewenste afmetingen. Zo kunt u kleinere stukken nog hergebruiken.

Meer info en offerte

Wil u een vrijblijvende offerte voor het verzagen van uw plinten? Of heeft u nog bijkomende vragen of specifieke wensen voor uw project? Neem vandaag nog contact op of kom eens langs in ons kantoor. 

Meest Recente Posts 

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

SEEGERS GROEP

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u interesse in een bepaald pand? Aarzel dus niet om ons te contacteren zodat we u verder kunnen informeren. Of plan een bezichtiging met je in.